Ana içeriğe atla

İşte Kasım Ayında Çıkacak Olan Albümler



Yaz sezonunun kapanmasıyla sonbahar sezonu bomba gibi başladı. Bazı sanatçılar yeni albümlerinin yayınlanma tarihini açıkladıklarında çoğunun Kasım ayında yayınlanacağını görüyoruz. İşte Kasım ayında albüm çıkaracak ünlüler;


ELLIE GOULDING - DELIRIUM
6 Kasım'da biri Ellie Goulding yeni stüdyo albümü içerisinde Fifty Shades of Grey filmi için seslendirdiği ''Love Me Like You Do'' ile albümün ilk single'ı ''On My Mind'' ile ''Something In The Way You Move'' yer alırken deluxe versiyonunda Calvin Harris'li ''Outside'''ın yer aldığı ''Delirium'' satışa çıkacak.

ALBÜM ŞARKI LİSTESİ İSE ŞU ŞEKİLDE;
01. Intro (Delirium)
02. Aftertaste
04. Keep On Dancin
06. Around U
07. Codes
08. Holding On For Life
10. Don't Need Nobody
11. Don't Panic
12. We Can't Move To This
13. Army
14. Lost And Found
15. Devotion
16. Scream It Out
17. The Greatest
18. I Do What I Love
19. Paradise
20. Winner
21. Heal
22. Outside (feat. Calvin Harris)
23. Powerful (feat. Major Lazer & Tarrus Riley)
24. Let It Die
25. Two Years Ago


LITTLE MIX - GET WEIRD
 Aynı gün Little Mix grubunun ''Black Magic'', ''Love Me Like You'' ve ''Hair'' isimli şarkıların yer aldığı üçüncü albümleri ''Get Weird'' raflardaki yerlerini alacak.

ALBÜM ŞARKI LİSTESİ İSE ŞU ŞEKİLDE;
04. Secret Love Song (feat. Jason Derulo)
05. Hair
06. Grown
07. I Love You
08. OMG
09. Lightning
10. A.D.I.D.A.S.
11. Love Me Or Leave Me
12. The End
13. I Won't
14. Secret Love song, Pt.II
15. Clued Up
16. The Beginning



LARA FABIAN - MA VİE DANS LA TİENNE
Son olarak ülkemizde Mustafa Ceceli ile ortak single ''Make Me Yours Tonight'' single'ı ile dikkat çeken büyük isim Lara Fabian ise yeni albümüyle aydı adı taşıyan ilk single'ın bulunduğu ''Ma vie dans la tienne'' ismini verdiği Fransızca albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkacak.

ALBÜM ŞARKI LİSTESİ İSE ŞU ŞEKİLDE;

03. Le Désamour
04. S’il ne reste qu’un ami
05. Envie d’en rire
06. Le Coeur qui tremble
07. Ton désir
08. L’Illusionniste
09. Elle danse
10. Relève-toi
11. L’Oubli



JUSTIN BIEBER - PURPOSE
13 Kasım da ise Justin Bieber,  uzun zaman sonra ''Purpose'' ismini verdiği yeni albümü ile müzik piyasasına dönmeye hazırlanıyor. Henüz şarkı listesi açıklanmasa da albümde 18 şarkının yer alacağı ve çıkış single'ı ''What Do You Mean''in Ariana Grande versiyonunun albümde yer alacağı açıklandı.

AÇIKLANAN ŞARKI LİSTESİ;
04. Sorry
11. Where Are Ü Now (feat. Skrillex & Diplo)
19. What Do You Mean (feat. Ariana Grande)


ONE DIRECTION - MADE IN THE A.M.
 One Direction, Zayn Malik'siz ilk albümleri ''Made in the A.M.''i 13 Kasım'da hayranlarına sunacak. Albümün ilk single'ı ''Drag Me Down'', ''Infinity'' ve ''Perfect'' dahil olmak üzere toplamda 17 şarkı yer alıyor. 


ALBÜM ŞARKI LİSTESİ İSE ŞU ŞEKİLDE;
01. Hey Angel
04. Perfect
05. End Of The Day
06. If I Could Fly
07. Long Way Down
08. Never Enough
09. Olivia
10. What A Feeling
11. Love You Goodbye
12. I Want To Write You A Song
13. History
14. Temporary Fix
15. Walking In The Wind
16. Wolves
17. A.M.


KYLIE MINOUGE - KYLIE CHRISTMAS
Kylie Minouge ise bir çok klasikleşmiş noel şarkılarından oluşan albümü ''Kylie Christmas'''ı noelden önce Frank Sinatra, Iggy Pop, James Corden, Nick Barr ve Dannii Minouge eşliğinde sevenleriyle paylaşacak.

ALBÜM ŞARKI LİSTESİ İSE ŞU ŞEKİLDE;
01. It's The Most Wonderful Time Of The Year
02. Santa Clause Is Coming To Town (faet. Frank Sinatra)
03. Winter Wonderland
04. Christmas Wrapping (feat. Iggy Pop)
05. Only You (feat. James Corden)
06. I'm Gonna Be Warm This Winter
07. Every Day's Like Christmas
08. Let It Snow
09. White December
10. 2000 Miles
11. Santa Baby
12. Christmas Isn't Christmas 'Til You Get Here
13. Have Yourself A Merry Little Christmas
14. Oh Santa (feat. Nick Barr)
15. 100 Degress (feat. Dannii Minouge)
16. Cried Out Christmas


A GREAT BIG WORLD - WHEN THE MORNING COMES
Aynı gün Christina Aguilera destekli ''Say Something'' şarkısı ile Grammy kazanan İngiliz ikilinin oluşturduğu A Great Big World ise 12 şarkıdan oluşacak ''When The Morning Comes'' isimli ikinci albümleri ile müzik zevkimizi arttıracak.

ALBÜM ŞARKI LİSTESİ İSE ŞU ŞEKİLDE;
01. All I Want Is Love
02. Kaleidoscope
03. End Of The World
04. Hold Each Other (feat. Futuristic)
05. Oasis
06. Come On
07. Won't Stop Runnig
08. One Step Ahead
09. The Future's Right In Front Of Me
10. When The Morning Comes
11. Where Does The Time Go
12. Hold Each Other


CHRIS BROWN - ROYALTY
Yedinci stüdyo albümüne bir yaşındaki kızının adını veren Chris Brown, albümü 27 Kasım'da fanlarıyla buluşturacak. Rihanna'ya yapmış olduğu hareketten sonra dünyanın dört bir yanından büyük tepkiler alan Brown'ın çıkardığı albümler ''Kadına Şiddete Hayır'' üyeleri tarafından satışı sabote ediliyordu bakalım bu sefer neler olacak?

ALBÜM ŞARKI LİSTESİ İSE ŞU ŞEKİLDE;
01. Liquor
02. Blood On My Hands
03. Royalty
04. Put It Up
05. Ghetto Tales (I Know You Wanna See)
06. Right Here
07. Time And A Place
08. Gangsta Way
09. Zero
10. Gravity



RIHANNA - ANTI
Rihanna'nın yeni albümü ''ANTI''nin Kasım ayında çıkacak söylentileri henüz kesinleşmiş değil fakat akbümün kapağının yayınlanışı ile beklentiler yükselirken albümde yer alan şarkıların tanıtımları internete sızdı. 

ALBÜMDE YER ALABİLECEK OLASI ŞARKI LİSTESİ;
01. Nothing Promised
04. Kiss It Better
05. Higher
06. FourFiveSeconds (feat. Paul McCartney & Kanye West)
08. Only If For A Night


ADELE - 25

20 Kasım'da üçüncü stüdyo albümü ''25''in piyasaya çıkacağı söylentileri ortalarda dolanan Akademi, Altın Küre, Grammy ve Brit dahil onlarca saygın ödüllü İngiliz sanatçı Adele'in sessizliği sırasında ''You'll Never See Me Again'' ile ''Never Gonna Leave You'' isimli iki şarkı sızmıştı. Albümde bu iki şarkının yer alacağı bilinmez ama tüm müzik piyasası Adele'in albüm çıkartmasını deli gibi istediği çok açık. Umarız söylentiler doğrudur ve albüme bir an önce kavuşuruz.

İşte ADELE'in internete geçen sene sızaan o iki muhteşem eseri.





Bu blogdaki popüler yayınlar

Siyah Alman Kurdu Hakkında Herşey

 Alman Kurt Özellikleri Siyah Alman Kurdu ve Sahibi Siyah Alman Kurdu Alfa ve Sahibi TANIMI Alman Kurtları Alsasian olarakta bilinirler. Alman Kurtları dengeli ve çok güçlü köpeklerdir. Alman Kurtlarının kürkü genellikle siyah sarı, gri(Sable) veya tamamen siyahdır,bazen mavi,ciğer,beyaz renkleride görülsede tüm standardlar için bu renklerhata sayılır. Beyaz Alman Çoban Köpeği için kabul edilebilir bir renk değildir, ama bu aralar ayrı bir ırk gibi kabul edilmektedirler(Amerikan Beyaz Çoban Köpeği).Alman Kurtlarında burun tamamen siyah olmalıdır fakat mavi veya kahverengide bazen olsada standard dışı kabul edilirler ve yarışmalara katılamazlar. Alman Kurtları sıkı,kaslı,hafifçe uzun bir beden ve ince fakat güçlü kemiklere sahiptir. Kafası bedene orantılı ve alnı biraz konveks olmalıdır. Alman Kurtlarının geniş kulakları, ucu sivri, dik ve öne dönük (6 aylıktan küçük köpeklerin kulakları biraz düşük olabilir.)olmalıdır. Gözler badem şeklinde, koyu, zeki,canlı bir

LADY GAGA'yı TANIYALIM...

Kaynak:hollywood.blogspot  Lady Gaga Lady Gaga'yı bu dünyanın dışından biri olarak görmek çok da zor  değil.abartılı giyim tarzı ve cesur tavırlarıyla tanıdığımız Lady Gaga ile gelin yakından tanışalım. DÜNYANIN EN ÇEKICI VE EN ÖZGÜVEN SAHIBI KADINI Çok farklı gizli bir güzellik ve çekicilik var bu kadında çoğu kişi gibi artık bende görebiliyorum bunu. DÜNYANIN EN ZENGINLERI ARASINDA Günlük kazancı 416.000 tl değerinde ve yıllık konser kazancı 50.000.000 $ civarında bir para. ''Tüm bu yanıp sönen ışıklar ortasında yemin ediyorum ki şöhret hayatımı alamayacak.''   ''Resmimi çek Hollywood, büyük bir yıldız olmak istiyorum''      DÜNYANIN EN KORKUNÇ 3 INSANI ARASINDA Marilyn Manson Lady Gaga Slipknot ET'TEN KIYAFETINI SIZ NE ZANNETMIŞTINIZ? Mtv ödül törenine katıldığı sırada giydiği çiğ etten olan kıyafeti dünya basınını sıkça meşgul etmişti. Kimileri manyak bu kadın dedi. Kimileri ''dünya star

TİYATRO ANALİZ: Bana Mastika'yı Çalsana

Bana Mastika'yı Çalsana oyun afişi Bu yazıyı yazmayı uzun süredir planlıyordum fakat bir türlü başlayamıyordum. Bundan yedi-sekiz yıl önce ortaokuldayken Türkçe öğretmenimiz tiyatroya olan merakımdan dolayı kendi tiyatro öğrencilerine ek olarak beni de götürmüştü. Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu'nda izlediğimiz oyunun ismi ise "Çok Orijinal Bir Oyun"du. Benim için her zaman özel yeri olan "Çok Orijinal Bir Oyun"dan sonra bir daha tiyatroya gidememiştim. Ta ki bugüne kadar. Ardan sekiz yıl geçtikten sonra tiyatro izlemeye yeniden başlamam çok ani bir kararla olmuştu. Eylül 2015'ten beri Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'nun önünden geçerken sürekli "Bana Mastika'yı Çalsana" isimli tiyatro oyununun afişini görüyordum. Sürekli yanımdakilerle "Bana Mastika'yıı çalsana" diyerek gülüşüyorduk. Gel zaman git zaman afişleri alışveriş merkezlerinde de görmeye başlamıştım. 2016 yılına gidiğimizde ise çok yakınlarımı k